CEA MAI FERICITĂ ZI

Deși nu m-am visat niciodată mireasă, în mod cert, una dintre cele mai fericite zile ale vieții mele va rămâne ziua nunții. 

La mai bine de zece ani de căsătorie, îmi amintesc foarte clar ziua în care am trăit o fericire perfectă dublată de un sentiment de libertate pe care rar avem ocazia să îl experimentăm în viața de zi cu zi. 

Cu siguranță sunt câteva lucruri pe care acum le-aș face altfel, pentru că întotdeauna este loc de mai bine, dar ceea ce contează în cele din urmă este amintirea care se întipărește în suflet începând din momentul în care îmbraci cea mai frumoasă rochie și până în clipa în care îți așezi la loc de păstrare cele mai frumoase bijuterii.

Fiecare dintre noi adunăm în cutia inimii detalii valoroase, detalii unice. Pentru mine, ceea ce este esențial este ceea ce a rămas întipărit în ochii minții pentru o eternitate: felul în care am trăit ziua, cu bucurie, în armonie cu mine însămi și cu ceilalți, cu o nuntă organizată după placul inimii și fără compromisuri.

Să fii mireasă e un prilej de a crea amintiri prețioase. Poate de aceea tindem să păstrăm într-un dulap rochia ce duce cu ea trăiri intense, multă iubire și mult farmec.

Dincolo de toate, bijuteriile de nuntă rămân, poate, singurele simboluri peste timp ce pot fi date mai departe, pot fi trecute din generație în generație.

Bucuria, emoțiile frumoase vin din interior. Toate celelalte, rochia, bijuteriile alese după preferințe, posibilități și valori, vin în completare - ca exprimare a sinelui și a strălucirii unui moment de neuitat.